خشکسالی تولید آجیل و خشکبار را نصف کرد

رئیس اتحادیه آجیل و خشکبار تهران با اشاره به اینکه امسال به دلیل خشکسالی نسبت به سال گذشته افت تولید داشتیم، گفت: همین امر موجب شده که در برخی اقلام با افت تولید ۵۰ تا۶۰ درصدی مواجه باشیم.

به گزارش روز یکشنبه اگزیم‌نیوز، مصطفی احمدی با بیان اینکه آجیل و خشکبار قیمت مصوب ندارند، اظهار کرد: چون تنوع آجیل و خشکبار برای شب عید بسیار زیاد است و از نظر نوع کالا و وزن قابل تغییر است برای همین قیمت‌گذاری بر روی این اقلام غیرممکن است.

وی با اشاره به اینکه عرضه و تقاضا، میزان تولید در سال و صادرات قیمت آجیل و خشکبار را مشخص می‌کند، اضافه کرد: متاسفانه واردات اقلامی که در داخل تولید می شوند، ممنوع است و این در حالیست که برای مثال مغز گردو و فندق به اندازه مصرف داخلی تولید نمی‌شود و نیاز به واردات داریم.

احمدی با اشاره به اینکه کنترل قیمت نیازمند ابزارهایی است، افزود: امسال در تخم ژاپنی ۶۰ درصد افت تولید نسبت به سال گذشته داشتیم، زیرا این محصول صدرصد دیم است و کمبود بارندگی تولید را کاهش داده است، ولی می‌توان با واردات محصولات دیگر قیمت آن را هر چند با کاهش تولید کنترل کرد.

کد خبر 51100

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 9 + 1 =